Moer Installasjon AS

Elektriker Holmestrand

Ser du etter en elektriker i Holmestrand?

Moer Installasjon leverer tjenester innen alle elektrofag.  

Våre ansatte har bred kunnskap og høy kompetanse innen alle områder av faget vårt. Vi er tilgjengelige i hele Vestfold, med avdelinger spredt i hele området. 

Erfarne elektrikere iHolmestrand

Vi har erfarne montører med høy kompetanse som hjelper deg der du er. Enten du trenger hjelp til å installere lys, varme, tele, data eller antenneanlegg, kan vi bistå med våre tjenester - raskt og effektivt. 

Som din lokale elektriker på Holmestrand bistår vi med elektrotjenester til privatkunder, bedrifter og borettslag. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende befaring eller mer informasjon. 

Installasjon av elbillader

Har du byttet til elbil? Da bør du investere i en hjemmeladestasjon slik at du lader trygt. Vi kan bistå deg med å installere og plassere ladestasjonen, både ute og inne. 

Med årene har vi forstått at det lønner seg å kjøre elektrisk for lommeboken. Da elbilen først kom til Norge med modellene Buddy og Think, var det nok ikke så mange som installerte ladestasjoner hjemme eller på jobb. I dag derimot er det nærmere 300.000 elbiler i Norge, og behovet for lademuligheter har økt betydelig.

Ladebokser bør installeres av en elektriker. Estimert pris på ferdig montert ladestasjon ligger i snitt på mellom 13.000 og 16.000 kroner, men dette kommer ann på hvilken type ladeboks du velger og om du skal ha med fastmontert ladekabel eller ikke. En fastmontert ladekabel lader raskere og mer effektivt, og du slipper å ta ladekabelen inn og ut av bilen hver gang du skal lade. 

 

Sikringsskap

Det er kanskje ikke drømmescenarioet å bruke penger på å bytte ut et gammelt sikringsskap. Men på en annen side er det ikke spesielt gøy dersom det begynner å brenne fordi sikringsskapet har sett sine bedre dager.

Sikringsskapet er selve roten i det elektriske anlegget, og som boligeier er de, bør du sørge for jevnlig kontroll av skapet - og eventuelt en utskiftning av anlegget. 

Kontakt oss ved behov for en profesjonell elektriker

Moer Gruppen tilbyr alle typer elektrikertjenester, enten det er store prosjekter eller små serviceoppdrag. Vi leverer kun produkter fra kjente merker. 

Ta kontakt med din lokale elektriker på Holmestrand i dag!