Moer Installasjon AS

Elektriker Larvik

Moer Installasjon AS er din elektriker i Larvik.

Vi hjelper deg med alle typer el-tjenester, fra store prosjekter til små serviceoppdrag.

Moer Installasjon bistår med elektrotjenester til privatkunder, bedrifter og borettslag. Moer Gruppen utfører alle typer elektrotekniske installasjoner for lys, varme, tele, data og antenneanlegg. 

Sjekk ditt elektriske anlegg

Det er viktig å være klar over at det elektriske anlegget ditt er dimensjonert for strømforbruket den gangen det ble installert. Et eldre elektrisk anlegg er sjelden tilpasset dagens kraftige økning i strømforbruk, noe som øker risikoen for varmgang. En av hovedårsakene til brann i hjemmet er nettopp varmgang i koblinger. 

Våre elektrikere er kvalifiserte med lang og solid erfaring som ivaretar kundens interesser. Vi utfører alltid våre prosjekter på en trygg og profesjonell måte. Som medlem av NELFO kan du være sikker på at alt arbeid utføres i henhold til gjeldende lover og forskrifter. 

Våre elektrikertjenester

Velger du Elektrogruppen Moer kan du som kunde være sikker på at du er i trygge hender. Vi er derfor et trygt og sikkert valg når du trenger en elektriker i Larvik.  

Vi leverer følgende tjenester

  • Nye elektriske installasjoner i bolig og næring
  • Belysningsanlegg
  • Varmeanlegg
  • Service
  • Vedlikehold
  • Feilsøking på alle typer elektroinstallasjoner
  • Nyetablering eller ombygging av sikringskap og inntak
  • Rehabilitering av kontorlokaler og bedrifter

Vi har lang erfaring og god kompetanse med rehabilitering av alle typer el-anlegg. Et næringsbygg kan være alt fra produksjons- til kontorlokaler, og her er det mye elektrisk utstyr og komponenter som blir brukt daglig. Disse vil påta seg slitasje med tiden. 

Det er eierens ansvar å følge opp at det elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand. Moer Installasjon har lang erfaring med rehabilitering av el-anlegg på næringseiendom og i private boliger. Kontakt din lokale elektriker i Larvik i dag. 

 

Krav til belysning på arbeidsplassen

Arbeidstilsynet har utarbeidet en rekke retningslinjer til godt lys på arbeidsplassen. Dette er fordi dårlig belysning kan gi belastningsskader og økt risiko for skader og ulykker. Det er også viktig å være klar over at et godt arbeidsmiljø er med på å fremme både produktiviteten og resultatene innad i bedriften. 

Det samme gjelder for skoler. Undersøkelser har vist at elever ved skoler med lav belysningsstyrke opplever mer trøtthet. Derfor vil det være lønnsomt å fokusere på hvordan arbeidsplassen er belyst. Videre må arbeidsplasser tenke over at behovet for god belysning øker betraktelig med alderen. 

 

Din elektriker i Larvik

Moer Gruppen tilbyr alle typer elektrikertjenester, enten det er store prosjekter eller små oppdrag. Våre ansatte jobber for å imøtekomme våre kunders ønsker og behov, og sørger for å levere arbeid i tråd med dagens krav og retningslinjer.

Vi er tilgjengelige på telefon og e-post og hjelper deg gjerne med oppdrag innen elektro.

Ta kontakt med din lokale elektriker i Larvik for en uforpliktende befaring!