Moer Installasjon AS

Elektriker Nøtterøy

Moer Installasjon har dyktige elektrikere og fornøyde kunder.

Vi er din lokale elektriker på Nøtterøy - både for privat- og bedriftskunder.

Det elektriske anlegget er hjertet av både hjemmet og kontoret. Det er viktig at det elektriske anlegget kontinuerlig er i topp stand, slik at det ikke går på bekostning av sikkerheten. Våre elektrikere kommer gjerne på befaring hos deg, og utfører alt fra el-sjekk til å sette opp elektriske anlegg.

Din lokale elektriker på Nøtterøy

Har du behov for en elektriker på Nøtterøy? Ta kontakt med Moer Gruppen i dag. Vi har elektrikere med høy faglig kompetanse og punktlighet, og ikke minst står god service høyt i kurs hos oss. Elektrikerne våre kommer med gode innspill for at du skal få en tryggere, rimeligere og mer behagelig elektrisk hverdag.

Våre tjenester

Våre ansatte på Nøtterøy tar alle typer oppdrag innen elektro for privatkunder, bedriftskunder og borettslag, uansett om arbeidet er stort eller smått. Med elektrikere spredt rundt om i Vestfold, har vi kort vei til kundene. Ofte er vi i nærheten og har mulighet til å svippe innom deg for en befaring. 

Vi utfører blant annet disse tjenestene innen elektro

  • Nye installasjoner i bolig og næring
  • Elbil-lader
  • Belysning
  • Varmeanlegg
  • Service
  • Vedlikehold
  • Smarthus
  • Feilsøking på alle typer elektroinstallasjoner
  • Nyetablering eller ombygging av sikringskap og inntak
  • El-anlegg

Privatmarkedet

Vi er medlem av Elkonor som er en landsdekkende elektrikerkjede. Med dyktige ansatte hjelper vi deg med alle typer oppdrag - fra store prosjekter til mindre serviceoppdrag. Vi hjelper deg med det du måtte ha behov for. Vi sikrer kvalitet i alle ledd og leverer kun produkter fra anerkjente og kvalitetssikrede merker. 

Bedriftsmarkedet

Vi leverer alle typer tjenester til bedrifter, enten det er prosjektering og rådgivning i forhold til nye lokaler, eller det er vedlikehold av det elektriske anlegget i eksisterende bygg. Vi kan også installere det du trenger av varslingssystemer, ladestasjoner til elbil og øvrig elektrisk anlegg. 

Borettslag

Moer Installasjon har et godt samarbeid med energi- og infrastrukturselskapet BKK som leverer produkter og tjenester for et mer bærekraftig samfunn.

 

Dette gjør at vi kan tilby gode løsninger for ladestasjoner i borettslag, enten faste stasjoner per beboer eller stasjoner som beboerne deler på. Utstyret vi leverer er av høy kvalitet og kan tilpasses både garasje og uteområder. 

Moer Installasjon

Firmaet ble grunnlagt i 1903 og er en innovativ bedrift som alltid er oppdatert på det som skjer i bransjen. De ansatte hos oss har en god blanding av ekspertise, rutine, punktlighet og yrkesstolthet. 

Vi har totalt fire avdelinger i Vestfold, og du finner oss blant annet i Tønsberg, Tjøme og Nøtterøy. Avdelingene våre utfører alt av oppdrag fra mindre feilsøking og små servicejobber, til rehabilitering innenfor industri, butikk og boliginstallasjon. 

Kontakt din lokale elektriker på Nøtterøy i dag for en uforpliktende prat!