Moer Installasjon AS

Elektriker Re

Ser du etter en profesjonell elektriker i Re?

Våre elektrikere er faglig sertifiserte til å ta på seg alle oppdrag.

Elektrogruppen Moer er totalleverandør av elektrikertjenester for privatmarkedet samt offentlige og private næringsliv. Våre elektrikere utfører alle typer oppdrag. 

Din lokale elektriker i Re

Din elektriker i Re hjelper deg med alle typer elektrikertjenester, fra store prosjekter til de minste serviceoppdragene. Hos Moer leverer vi kun produkter fra kjente merkevarer som er av høy kvalitet. 

Vi installerer alt fra ekstra punkter i ditt elektriske anlegg for stikkontakter, til belysning og elbilladere. 

Dette er noen av oppdragene vi tar på oss

  • Elektroinstallasjoner
  • Varmeanlegg
  • Elbillading
  • Sikkerhet og alarmsystemer (brann, tyveri, kameraovervåking, nødlys m.m)
  • Rehabilitering av sikringsskap 
  • Energieffektivisering 

Har du spørsmål til våre tjenester? Kontakt din lokale elektriker i Re i dag. 

Bad og kjøkken

De fleste av oss bruker rundt to timer på kjøkkenet og badet hver eneste dag. Vi behøver derfor å tilrettelegge det elektriske uttaket i våtommene, slik at vi optimalt kan utføre daglige oppgaver. 

Det kan for eksempel være smart med sterkere belysning på kjøkkenet når man skal lage mat. Med riktig lys, lysbrytere og smarte løsninger kan du spare tid og penger samt effektivisere kjøkkenet. Samtidig ivaretar du sikkerhet og design.

På baderommet kan små justeringer gjøre rommet enten for kaldt eller for varmt, for lyst eller for mørkt. Det er viktig at man har rett belysning og temperatur på badet, da det gjerne er her du starter dagen. 

Hos Moer Installasjon ønsker vi at starten på dagen skal være behagelig for deg. Vi kan fortelle deg alt om varmekabler, belysning, stikkontakter og integrerte apparater slik at du får en spesialtilpasset løsning i ditt hjem. Kontakt din lokale elektriker i Re i dag. 

Lang erfaring og faglig tyngde

Med avdelingene Moer Installasjon AS Tønsberg, Tjøme El-installasjon AS, Moer Sandefjord AS og Moer Installasjon AS Revetal, er vi tilgjengelig i hele Vestfold og kan enkelt hjelpe deg der du er.

Elektrogruppen Moer, som i dag er en del av den landsdekkende elektrikerkjeden Elkonor, ble etablert i 1903 og har bred ekspertise på de fleste elektriske områder. Vi er stolte av å være en innovativ bedrift med fokus på punktlighet, yrkesstolthet, rutine og kvalitet.

Som din elektriker i Re stiller vi opp når du har behov for mindre service- og feilsøkingsjobber, eller rehabilitering innenfor industri, butikk og boliginstallasjon. 

Kontakt oss dersom du har behov for en elektriker i Re, vi svarer gjerne på spørsmål og stiller opp når du trenger hjelp raskt.