Moer Installasjon AS

Elektriker Revetal

Søker du etter en lokal elektriker på Revetal?

Våre elektrikere er kompetente og tar serviceoppdrag i boliger, sameier og foretak.

Vi er i umiddelbar nærhet dersom du trenger en elektriker i Vestfold. Våre elektrikere finner du i blant annet på Revetal, i Tønsberg, Tjøme, Sandefjord og Horten.

Våre tjenester

Elektrikere på Revetal er kompetente med omfattende og solid erfaring som bevarer kundens interesser. Vi gjennomfører alle våre prosjekter på en profesjonell måte. Velger du oss som din elektriker, kan vi garantere at du som kunde er i trygge hender.

Nedenfor finner du noen av tjenestene vi utfører

  • El-installasjoner
  • Varmepumper
  • Elbil-lading
  • Sikkerhet og alarmsystemer
  • Lys og lysstyring
  • Energieffektivisering
  • Sikringsskap

De fleste er enige om at en eldre bil har sett sine bedre dager, men av en eller annen grunn er det gamle sikringsskapet like fint fremdeles. Et gammelt sikringsskap kjenner mest sannsynlig på det økte strømforbruket vi har i dag, og det er derfor ikke uvanlig med både varmegang og jordingsfeil. 

Sikringsskapet er selve roten i det elektriske anlegget, og som boligeier er det ditt ansvar å passe på at det elektriske anlegget er gjeldende til nye forskrifter. Har du et gammelt sikringsskap som har sett sine bedre dager? Da anbefaler vi at dette oppdateres. 

Ønsker du å øke sikkerheten på din bolig? Ring oss i dag for en uforpliktende befaring.

Kort om Moer Elektro Revetal

Vi bistår deg med nytt sikringsskap som er tilpasset din bolig. Våre elektrikere er punktlige og presise. Om du ser etter en elektriker på Revetal og i Vestfoldområdet, foreslår vi at du tar kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat. 

Vi har kontor på Revetal og har kort vei til kunden.
Kontakt oss på telefon 33 06 19 90. Vi har dyktige elektrikere som hjelper deg.