Moer Installasjon AS

Elektriker Tjøme

Ser du etter en elektriker på Tjøme?

Moer Installasjon har stolthet for faget og bistår våre kunder med alt av elektrisk arbeid i Vestfold.

Vi har lokal tilstedeværelse i Vestfold og hjelper deg med alle typer tjenester innen elektro, fra små til store oppdrag. Staben vår er kvalitetsbevisst, kreativ og innovativ, og vi har håndverkere med lokal tilstedeværelse og høy fokus på service og kvalitet. 

 

Blant tjenestene vi utfører finner du

  • El-installasjon 
  • Varmepumpe
  • Elbil-lading
  • Sikkerhet og alarmsystemer (brann, tyveri, kameraovervåking, nødlys m.m)
  • Bytte av sikringsskap 
  • Energieffektivisering

 

Privatkunder  

Trenger du å bytte ut det gamle sikringsskapet i din bolig? Hva med en trygg måte å lade elbilen på, eller kanskje du trenger en ny varmepumpe? Vårt firma bistår gamle og nye kunder med elektrotjenester, enten det er rehabilitering eller nybygg. Våre ansatte har bred og lang erfaring med alt fra belysning, sikringsskap, elektriske anlegg, varmekabler og oppsett av ladebokser. 

Bedriftsmarkedet

Vi utfører prosjekter for små og store bedrifter samt næringseiendom. Ved behov bistår vi også med prosjektledelse og rådgivning til montering og vedlikehold. Vi sørger for at ditt anlegg er godkjent og effektivt, samt sikrer deg mot driftsavbrudd. 

Din elektriker på Tjøme

Du kan være trygg på at Moer Installasjon leverer til avtalt tid og pris. Vi ønsker at våre kunder skal føle seg ivaretatt, og vet selv hvor slitsomt det kan være å måtte forholde seg til flere personer når en større jobb skal fullføres. Derfor har alle kunder hos oss en egen kontaktperson hos oss. 

Vi har høy allsidighet og koordinerer arbeidet til nødvendige håndverkere. I tillegg kan du alltid stole på at vi har konkurransedyktige priser. 

Blant kommunene vi utfører arbeid i, finner du våre elektrikere på Tjøme, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Re, Horten, Sem, Revetal, Stokke, Holmestrand og Andebu.

 

Kort om Moer Installasjon

Elektriker Tjøme har lang erfaring innen elektrofaget, og omfatter til sammen fire avdelinger i Vestfold

  • Moer Sandefjord AS
  • Moer Installasjon AS Tønsberg 
  • Moer Installasjon AS Revetal 
  • Tjøme El-installasjon AS  

Firmaet ble grunnlagt i helt tilbake i 1903, og i dag er vi en innovativ bedrift som tar stolthet i å holde oss oppdatert innad i bransjen. Hos oss har de ansatte har en god blanding av ekspertise, rutine, punktlighet og yrkesstolthet. Alle våre avdelinger i Vestfold utfører alle typer oppdrag, fra mindre feilsøking og småservice jobber til større prosjekter som rehabilitering innenfor industri, butikk og boliginstallasjon. 

Kontakt din lokale elektriker på Tjøme i dag. Vi har sertifiserte fagfolk med lang fartstid i bransjen.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!