Moer Installasjon AS

Elektriker Tønsberg

Ser du etter en profesjonell elektriker i Tønsberg?

Elektrogruppen Moer er totalleverandør av elektrikertjenester for privat- og bedriftsmarkedet.

Moer Installasjon har lang erfaring innen elektrikerfaget og våre ansatte utfører alle typer oppdrag. Ser du etter en elektriker i Tønsberg? Da har du kommet til rett sted. 

Tjenestene vi utfører

Vi tar på oss det aller meste av elektrikeroppdrag og har erfaring og kompetanse til å utføre både tradisjonelle og moderne oppgaver med et resultat av god kvalitet. 

Vi tilbyr tjenester som installasjoner av elektrisk lys, tele, varme, data og antenneanlegg. Med flinke servicemontører er vi klare dersom du har behov for rask hjelp, enten du trenger elektriker i Tønsberg eller et annet sted i Vestfold. 

Sikkerhet og alarmsystemer

Trenger du elektriker i Tønsberg kan vi hjelpe deg. Vi operer i både privat- og næringsmarkedet, og hjelper deg med ditt brannalarmanlegg, tyverialarm, tele- og datanettverk. Blant våre godkjente partnere finner du Elotec, Eltek Fire and Safety, Autronica and Security og Nortek. 

Av sikkerhetsprodukter leverer vi blant annet komfyrvakten som kobler av strømtilførselen til komfyren dersom sensorene oppdager tegn til overoppheting. Vi tilbyr også røykmeldere som er sensitive overfor både varme og røyk, og flombelysning som kan skremme bort uvedkommende.

Lademuligheter til elbil

Elbiler har blitt svært populære i Norge og det er viktig for alle elbil-eiere å ha trygge lademuligheter i eget hjem. Vi hjelper deg å installere stikkontakt type 2 som er trygg og effektiv for lading av elbil. Kontakt oss i dag, så finner vi en løsning som passer deg. 

Sikringsskap

Eldre sikringsskap eller sikringsskap med feil kan være svært brannfarlige, og det er viktig å kontrollere disse jevnlig. Vi gjennomfører befaringer og vedlikehold, slik at du alltid er trygg og har den elektrisiteten du trenger i huset. 

Rehabilitering av bad og kjøkken

Varmekabler i gulvet? Downlights? Ja takk! Vi får ofte slike henvendelser. Det har blitt svært populært å ha varmekabler på badet, da det er deilig med varmt gulv når man skal ut av dusjen eller når det er kaldt på vinteren. I tillegg vil det for noen være en strømbesparende varmekilde. 

Valg av lys

Valg av lys på kjøkken og bad er viktig i forhold til hvordan man skal bruke rommene. Det kan være smart med sterkere belysning på kjøkkenet hvor man skal lage mat, mens på bad kan det være smart med en dimmer slik at man selv kan justere lysstyrke etter ønske. 

Disse, og mange andre tjenester, kan vi bistå med når du skal i gang med rehabilitering av badet eller kjøkkenet ditt. Kontakt din lokale oss i dag - vi hjelper deg. 

Lang erfaring og faglig tyngde

Elektrogruppen Moer inkluderer fire avdelinger i Vestfold: Moer Sandefjord AS, Moer Installasjon AS Tønsberg, Moer Installasjon AS Revetal og Tjøme El-installasjon AS.

Firmaet ble grunnlagt i 1903 og er en innovativ bedrift som alltid holder seg oppdatert på det som skjer i bransjen. Våre elektrikere i Tønsberg har en god blanding av ekspertise, rutine, punktlighet og yrkesstolthet. 

Alle våre avdelinger utfører alt av oppdrag, fra mindre feilsøking og små servicejobber til rehabilitering innenfor industri, butikk og boliginstallasjon. 

Kontakt din lokale elektriker i Tønsberg i dag for et uforpliktende tilbud. Vi har sertifiserte fagfolk med lang fartstid i bransjen og hjelper deg raskt der du er.