Moer Installasjon AS

Elektro Horten

Har du behov for en dyktig og profesjonell elektriker?

Moer Elektro i Horten er din lokale elektriker som hjelper deg der du er! 

Vi har lang erfaring og bred kompetanse, og leverer alle tjenester innen elektrofaget både til privat- og bedriftsmarkedet. Ta kontakt med oss i dag!

Våre elektrotjenester

Elektrikerne hos Moer Elektro Horten har bred kompetanse og er erfarne i faget. Vi utfører selvfølgelig alle våre oppdrag til avtalt tid, og holder alltid en åpen kommunikasjon underveis i større prosjekter. Du er alltid i trygge hender hos Moer Elektro Horten. 

Vi utfører blant annet tjenester som

 • Nye installasjoner i bolig og næringsbygg
 • El-billader
 • Belysning
 • Varmeanlegg
 • Service
 • Vedlikehold
 • Smarthus
 • Feilsøking på alle typer elektroinstallasjoner
 • Nyetablering eller ombygging av sikringskap og inntak
 • El-anlegg
 • Installasjon av smarthus

Smarthusløsninger blir en stadig større del av nordmenns hjem og dagligliv. Ved å installere slike løsninger i hjemmet kan du for eksempel fjernstyre varme og lys - til og med lyd og bilde fra mobilen - også når du ikke er hjemme. 

Ikke bare får du praktiske løsninger i hverdagen, men smarthusløsninger reduserer også energiforbruket, gir bedre inneklima og øker sikkerheten i hjemmet. Systemet kan installeres både med kabel og trådløst med wifi - vi tilpasser oss forutsetningene ditt hjem har. 

Oppussing av bad og kjøkken

Hos Moer Elektro Horten får vi ofte henvendelser som angår oppussing av bad og kjøkken. I de senere årene har vi blitt stadig mer opptatt av det å ha et drømmebad og drømmekjøkken, og vi investerer mye i disse to rommene. 

Det å legge varmekabler kan for noen være en strømbesparende varmekilde. Lys på kjøkken og bad er også viktig i forhold til hvordan man ønsker å ha belysningen sin. 

Baderom og kjøkken krever ofte elektriske installasjoner som må være utført av en fagkyndig. Dette kan vi hjelpe deg med. Alle våre elektrikere har bred kompetanse og lang erfaring med utførelse av slike oppdrag. 

Disse, og mange andre tjenester, kan vi bistå med når du skal i gang med rehabilitering av badet eller kjøkkenet ditt. Ta kontakt med oss i dag - vi hjelper deg uansett behov.

Moer Installasjon

Elektrogruppen Moer ble etablert i 1903 og er i dag en av Vestfolds ledende elektrikerbedrifter. Vi består av avdelingene Tjøme El-installasjon AS, Moer Installasjon AS Tønsberg, Moer Sandefjord AS og Moer Installasjon AS Revetal.

Innovasjon er noe vi er svært opptatt av og vi holder oss derfor alltid oppdatert på hva som skjer i bransjen. Våre elektrikere med høy ekspertise og fokus på punktlighet og yrkesstolthet utfører små og store prosjekter på privat- og bedriftsmarkedet. 

Moer Elektro Horten bistår deg med alle mulige elektrotjenester. Våre erfarne elektrikere sørger for at du alltid er fornøyd med utført arbeid.