Moer Installasjon AS

Lys inne og ute

Lys er viktig for trivsel

Det betyr ikke at vi trenger full belysning til enhver tid.

Lys kan styres etter behov og skape stemninger. Å styre lyset er smart, både for lommeboken og miljøet!

Med en dimmer kan du enkelt justere lyset til ønsket nivå. Du kan skape de rette stemningene og lage behagelig atmosfære, både ute og inne. I enkelte rom og utendørs er det lurt å la automatikken styre for å unngå at lyset slår seg på til alle døgnets tider.

Det er viktig å kjenne mulighetene – først da kan du ta riktig valg for deg og din bolig. Vi har løsninger som kan tilpasses dine behov og gjøre hverdagen tryggere og enklere. Her er noen av dine muligheter:

Dimmere

Det finnes flere dimmere å velge mellom. Alt fra den klassiske trykk-/vri dimmeren, til touchdimmere med diskré lysdioder i front som indikerer lysnivået.

Dimming av LED

Dimming av LED oppleves i dag som komplisert da man ofte kan oppleve flimring i lyset eller brumming i dimmeren. Mange opplever også at den gode stemningen man ønsker ved neddimmet lys forsvinner. LED er ennå en ny teknologi, og det jobbes kontinuerlig med å forbedre dette. Vi har testet flere løsninger, og har gode dimmere som dekker de de fleste brukerbehov. Det er meget viktig å velge produkter som virker sammen.

Bevegelsesmeldere

Praktisk og besparende! Bevegelsesmelderen reagerer på varme og bevegelse fra kroppen din når du kommer inn i detekteringssonen,

og tenner og slukker lyset i henhold til dette. Da unngår du at lys står på uten at noen er tilstede.

Dette er en suveren måte å styre lyset i områder som walk-in closet, WC, vaskerom, entré, garasje og bod etc.

Smarthus

Ønsker du å styre lyset trådløst eller via din smarttelefon?

Lyset på ved solnedgang

Med våre løsninger kan utelyset styres uten å trekke en eneste ny kabel. Det er bare å bytte ut lysbryteren med dette uret,

og utelyset vil styres automatisk etter soloppgang og solnedgang. Ønsker man at lyset skal slukkes i løpet av natten, kan dette programmeres i uret. Enklere blir det ikke

Lyset styrt etter dagslysnivå

Den mest strømbesparende løsningen får du ved å styre lyset etter bevegelse. Når det er mørkt tennes ved bevegelse og slukker igjen etter innstilt etterløpstid.

Smart kombiløsning

Velger du en bevegelsesmelder med innebygd ur og dimmer, får du en dempet og hyggelig atmosfære, samtidig som det er praktisk og miljøvennlig. Med denne løsningen vil lyset skru seg på til et behagelig nivå når det blir mørkt. Ved bevegelse øker den til full styrke, og dimmes ned igjen når området er forlatt.

Ved morgengry skrur det seg helt av igjen.