Moer Installasjon AS

Elektriker Færder

Har du behov for en elektriker i Færder?

Moer er din lokale leverandør av elektriske installasjoner og tjenester. Vi har konkurransedyktige priser og lang erfaring.

Siden 1903 har vi lagt vår kjærlighet i å gjennomføre el-tjenester for våre kunder. Vi utfører alt innen elektroarbeid for privat- og bedriftsmarkedet.

Tjenestene vi tilbyr

Elektrikerne våre i Færder har høy kompetanse og yrkesstolthet. Vi har bred erfaring med privatboliger, næringseiendom, industri og hytte. Med vår kompetanse og innovative måter å tenke på, finner vi spesialtilpassede løsninger som er trygge og komfortable.

Vi tilbyr tjenester som

  • Montering av elektriske installasjoner og systemer
  • Ladestasjon for elbiler
  • Belysning
  • Varmeanlegg
  • Reparere eksisterende systemer
  • Vedlikehold el-anlegg
  • Løsninger til smarthus
  • Feilsøking på alle typer elektroinstallasjoner
  • Rehabilitering

Vi er ditt lokale elektrikerfirma i Færder. Moer Gruppen er stolt medlem av bransjeorganisasjonen NELFO og elektrikerne hos oss er registrerte el-installatører. Dette gir deg tryggheten om at alt arbeid utføres i henhold til gjeldende lovverk. Våre ansatte kommer til avtalt tid og er ryddige og seriøse.

Skal du pusse opp kjøkkenet eller badet?

I de senere årene har vi blitt mer opptatt av å gjøre både baderom og kjøkken mer luksuriøst, og vi investerer mye i disse to rommene. Men disse rommene krever også en del elektrisk arbeid som må være utført av en fagkyndig. 

Vi oppgraderer badet ditt etter våtromsnormen. Dette er viktig å huske på når du skal pusse opp badet. Ved et potensielt fremtidig salg av boligen din er det viktig å kunne dokumentere at våtrommet har blitt rehabilitert av fagkyndige.   

Dette kan vi bistå deg med. Alle elektrikerne i vår bedrift har bred kompetanse og lang erfaring med utførelse innen alle typer rehabiliteringsoppdrag.

Moer Installasjon

Moer Installasjon er et firma som holder til i Vestfold og har fire avdelinger i Sandefjord, Tønsberg, Revetal og Tjøme.

Firmaet ble stiftet i 1903 og er en godt etablert bedrift i markedet. Moer Installasjon er et kreativt og nytenkende elektrikerfirma som alltid er oppdatert på det som skjer i bransjen. 

Moer Gruppens elektrikere lytter alltid til hva kunden ønsker, og kommer med råd om hvordan man kan oppnå resultatet best sammen. Vi bistår med ekspertise, punktlighet og yrkesstolthet. 

Har du behov for en elektriker i Færder? Vi hjelper deg med alle el-tjenester. Elektrikerne våre sørger for at du alltid er fornøyd med arbeidet underveis og ikke minst sluttresultatet. 

 

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg.